dimecres, 30 de setembre del 2009

Espiritisme cultural vilanoví

En motiu de la commemoració dels 150 anys del naixement de Francesc Macià es duran a terme pràctiques parapsicològiques per contactar-hi.


vilanova.cat
vilanova.cat

La comissió dels 150 anys de Francesc Macià, conjuntament amb la “Sociedad Española de Investigaciones Parapsicológicas” i la “Sociedad Hispano Americana de Parapsicología Aplicada”, realitzaran diferents sessions d’espiritisme per poder contactar amb l’avi Macià; i així dotar els actes de la commemoració del seu naixement de la major veracitat possible tot consultant al protagonista d’aquests.


Un cop totes les activitats hagin rebut el seu consell, es pretén aprofitar aquesta connexió interdimensional per la realització de dos actes públics que s’espera que tinguin gran ressò mediàtic. Per una banda, el ple municipal del 2 de novembre es pretén que en Francesc Macià ens adreci unes paraules gràcies a un complex aparell psicofonètic. Per altre banda, els vilanovins i vilanovines de qualsevol mena, sense distinció de classes ni de partits, podran contactar amb l’avi a través d’un perfil de Facebook controlat des d’una computadora de partícules ectoplasmàtiques i freqüència gamma continent de l’energia vital de Macià, i amb la que aquest hi estarà connectat espiritualment.


Els qui ho desitgin poden començar a visitar el seu perfil i sol•licitar la seva amistat a través d’aquest enllaç.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution