divendres, 18 de setembre del 2009

La llum dels talls de llum

Talls de llum controlats a Vilanova per reduir la despesa municipal.


El que sembla un mal funcionament del sistema d’enllumenat públic, on cada nit hi ha algun carrer de Vilanova i la Geltrú sense il•luminació, no és més que una mesura oculta d’estalvi econòmic del consistori.

En una reunió de l’equip de govern vilanoví es va creure que una manera de poder seguir pagant-se el sou seria reduir la il•luminació de la via pública, i així baixar la despesa elèctrica. D’aquesta manera, ja fa unes setmanes que, alguns carrers de la ciutat es queden sense llum aleatòriament.

Fent que el tall elèctric no sigui continuat i es produeixi alternativament en diferents carrers, provoca que els ciutadans ho considerin una averia elèctrica i no pas un tall planificat.

Davant la filtració, que hem fet pública en aquesta notícia, esperem una roda de premsa immediata per part del consistori per poder donar explicacions a la ciutadania.


Per altre banda, des de la redacció de l’espigall proposem canviar els fanals elèctrics pels antics fanals de gas i/o d’oli; i afavorir l’ocupació incorporant de nou, a la plantilla de l’ajuntament, la figura del sereno i del fanaler.


Article al Wordpress

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution