diumenge, 20 de setembre del 2009

Escàndol a la mostra de gegants amb porra

Un exhibicionista mostra la seva porra durant la cercavila de gegants.


Adolf Frotenverguen
Adolf Frotenverguen

Adolf Frotenverguen, de nacionalitat alemanya, s'ha passejat aquesta tarda, amb els pantalons arriats i agafant-se el membre, enmig de la cercavila de la I mostra de gegants amb porra.
El conegut exhibicionista, de 2'10cm d'alçada i amb evidents qualitats virils, ha aprofitat la convocatòria gegantera per mostrar els seus genitals durant tot el cercavila, el qual, per evitar ser descobert, duia barretina, capa, faixa i espardenyes de pagès.

L'organització s'ha adonat de la intrusió quan els gegants participants han anat ballant individualment el ball de lluïment davant la façana del mercat municipal, i quan li ha tocat al Sr. Frotenverguen aquest s'ha equivocat en un dels passos. Ràpidament ha intervingut la policia local que, amb un total de 5 agents, han aconseguit reduir el delinqüent i la seva llarga bengala.


Adolf Frotenverguen ha declarat que “m'havia estudiat la 'cirereta' i el 'gener', però la cançó que han tocat els grallers no la coneixia”.

Sr. Frotenverguen en una imatge darxiu
Sr. Frotenverguen en una imatge d'arxiu

---------

Actualització de l'entrada: ja que és veu que mostrar un "penis" per internet és material sensible, i no altres coses que pots trobar-hi amb facilitat com la violència, el consumisme, etc; hem hagut de treure la imatge original per evitar que ens tanquessin els comptes d'internet.
Per tant, si algú (i sobretot alguna) n'esteu interessats només cal que ens ho demaneu i, gustosament (previ comprovació de la majoria d'edat evidentment) us l'enviarem en el format original.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution