dissabte, 26 de setembre del 2009

L'Oficina de Turisme adquireix una vaca

Una vaca holandesa ha estat adquirida per la Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú de cara a promocionar la nostra ciutat.

Pepitu. Vilanova i la Geltrú


Com se sap, el símbol en que la nostra vila es més coneguda es la "Pasifae", tal com passa a Copenhague amb la famosa "Sireneta", però s´ha d'explotar una mica més. Doncs bé, després de llargues discussions entre el representant de la Oficina de Turisme i una comissió de l'Agrupació de Balls Populars, s´ha decidit que sigui una vaca holandesa i no una suïssa, com alguns pretenien, la que representi la nostra vila i acompanyi a partir d'ara tots els entremesos i actes de les seves festes.

Un grup de vilanovins i membres de "l´Agrupa", es varen desplaçar la setmana passada a una granja del petit i turístic poble de Volendamm a Holanda, on van ultimar els tràmits de l´adquisició.

Tomàs Alvaro iniciant el trasllat del mamífer adquirit cap a Vilanova
Tomàs Alvaro iniciant el trasllat del mamífer adquirit cap a Vilanova

La vaca que pesa uns 750 kg. i ha costat 1.534,25 Euros, arribarà a Vilanova poc abans de la fira de Novembre i serà exposada a la plaça de la Vila, a l'estand de la Agrupació de Balls Populars. En aquell moment s´obrirà un concurs per posar-li un nom escaient.
També s'espera, tal com ha comentat Tomàs Àlvaro, que amb la venta de la seva llet s´amortitzi ràpidament la seva compra.

Finalment un cop acabada la fira, i mentre se li troba un lloc digne per habitar, ocuparà un espai condicionat al pati de "l´Agrupa". Els propietaris del seu bar ja han anunciat que amb la qualitat de la llet que ara hi haurà, s´apujaran els tallats.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution