dilluns, 20 de setembre del 2010

XIXIV Marxa popular de Vilanova i la Geltrú


Aprofitant la gran quantitat de carrers aixecats que tenim a dia d’avui a la ciutat, la Talaia ha decidit celebrar-hi la seva tradicional caminada.

Després de més de vint anys de la marxa popular de Vilanova i la Geltrú, els possibles circuïts a recórrer es van esgotant i cada cop hi ha més possibilitats de repetir trams d’altres edicions.
D'aquesta manera, la comissió que organitza la marxa, aprofitant la gran quantitat de carrers que hi ha aixecats per les obres, ha decidit sortir de la típica caminada pels voltants de la ciutat per passar a realitzar-la dins del nucli urbà.

Actualment l’entitat excursionista encara no disposa del circuït oficial, però es preveu que la marxa passi pel carrer de Martí i Torrents, carrer de les Casernes, plaça Llarga, jardins Apol•lo, Rambla de Lluís Companys, carrer de Sant Josep, plaça de l’estació, carrer de les Canàries, avinguda Víctor Balaguer, i el soterrament de la part última del Torrent de la pastera, entre d’altres.

L’organització aconsellarà als qui pretenguin assistir-hi que vagin preparats físicament per la duresa del terreny i, en coordinació amb el Pla de Pacificació del trànsit, obligarà als participants a anar equipats amb cordes, arnès, grampons i casc.
Tota la cursa estarà controlada pels sistemes de vídeo- vigilància de la regidoria de recaptació de l’ajuntament, i es multarà a tot aquell participant que s’excedeixi en velocitat, que no faci us de l’equipament de seguretat, o que passi per trams no autoritzats als qui no són veïns de la zona.

4 comentaris:

Anonymous ha dit...

podria passar també pel meu carrer, tota una odisea arribar a casa en un dia de pluja!

Jerusalen ha dit...

M'hi apunto¡¡¡¡ Que farem el Cim? Que hem de dur els triangles de senyalització per posibles ensurts?
I una última questió, qui encapçala la marxa, l'ificial de 1ª, l'aparellador o l'encarregat d'obres?
Salutacions

Anonymous ha dit...

la marxa l'encapçalarà en Carbonell, que així ens pacificarà una mica!
juas juas juas

Anonymous ha dit...

em sembla que la marxa s'haurà d'aplaçar per l'estiu que ve, que és en ple mes de vacances quan més inpeatonal es torna el centre de vilanova.

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution