dimecres, 8 de setembre del 2010

Furts de bicicletes a La Vuelta


Consternació ciutadana pel robatori de bicicletes de La Vuelta en el seu pas per Vilanova i la Geltrú.

La desena etapa de “La Vuelta a España”, que finalitzava a la capital del Garraf, va ser la del canvi de lider a la cursa, passant a mans de Joaquim “Purito” Rodriguez amb dos segons de diferència sobre Anton. L'arribada ahir de la cursa va generar gran expectació entre els veïns de la ciutat tot i les afectacions en la xarxa viària i el transport públic.
Igual d'expectació que ha seguit generant l'etapa avui, en part gràcies al recorregut per dins del nucli urbà, però principalment per la notícia, coneguda a primera hora del matí, sobre la desaparició de les bicicletes de tots els participants.

El Cos de Seguretat de l'Estat, amb agents infiltrats dins dels mossos, de la Guàrdia local i del bar del costat de Neàpolis, ja estava al corrent de la situació extraordinària que pateix Vilanova i la Geltrú relacionada amb furts de bicicletes. Tot i que els especialistes ja havien alertat de la perillositat de que la cursa passés massa a prop de l'estació (punt neuràlgic de la desaparició de bicicles), els organitzadors d'aquest esdeveniment van fer cas omís de l'alerta mantenint el mateix nombre d'efectius.
En acabar la cursa, els competidors van lligar les bicicletes als aparcaments especialitzats que tenim escampats per tot Vilanova. I avui al matí, en anar a buscar-les, s'han trobat que totes havien estat furtades.
Ja que aquestes bicicletes són més cares que les que utilitzem els vilanovins normals i corrent, la investigació ha agafat un caire més seriós i els agents de seguretat s'han esforçat en seguir les pistes dels llocs del delicte. A part de les bicicletes, els lladres també s'han endut el mallot rosa d'un dels participants, que ha sigut la pista principal per deduir el seu lloc de residència i acabar trobant el magatzem on les havien dipositat provisionalment.

En el moment de saber-se la notícia, que s'ha escampat entre els forns de pa com la pólvora, una munió de vilanovins i vilanovines han dut les seves bicicletes (les que encara no els hi han robat) a l'inici de l'etapa per tal de que els corredors poguessin continuar la cursa.
D'aquesta manera els ciclistes, a l'espera de recuperar les seves bicicletes originals, han iniciat l'11a etapa de La Vuelta amb bicicletes de passeig donades pels veïns i veïnes de la ciutat. Per fer front al greuge comparatiu entre els diferents tipus de bicicletes donades, aquesta etapa es considerarà com a neutralitzada i no puntuarà en el rànquing final.

4 comentaris:

Anonymous ha dit...

Vilanova sempre destaca per lo bueno!

Anonymous ha dit...

eeeeeeeee!!!
com q aqstes bicis valen + de 400 eurus ja es considera delicte, i x axo la pili si deu haver posat n seriu. Si ens roben una bici als vilanovins normal la presio policial no es tant i suden d tu!

Anonymous ha dit...

aixo es veritat, com es la vuelta, al havelsi robat les bicis, mira com s'han espabilat la policia x trobarles, ara, te la prenen a tu, i et diuen k molbe, posis la denuncia i al carrer! i pasen de tu com de la merda! aixo s'auria de solucionar pero iaaa!!!

Anonymous ha dit...

em podeu fer combregar amb rodes de molí !!!!

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution