diumenge, 26 de setembre del 2010

El diari de Vilanova aposta per la modernitat


A partir de la propera edició, el diari regalarà cada setmana un suplement d'actualitat vilanovina.

Actualitzar-se o morir. Aquesta és la premissa que la direcció del diari comarcal més antic de Catalunya ha decidit prendre per fer front a l'evolució que la premsa escrita ha patit en els últims anys.
Fruit de dies i dies tancats al Pont del Nin per treure la publicació endavant, el comitè de crisi han decidit pujar-se al carro de la moda de moltes altres publicacions de regalar més paper al mateix preu. D'aquesta manera, a partir de la propera edició, el diari adjuntarà cada setmana un suplement gratuït d'actualitat vilanovina.



Un suplement de qualitat, format per unes 32 pàgines a tot color, que no estarà típicament replet de fotografies de paisatges idíl·lics, ni tindrà entrevistes a famosos actors o vilanovins de la casta superior “dels de tota la vida”, ni hi llegirem reportatges pseudocientífics, ni res semblant a la tant valorada premsa rosa. Aquest nou suplement no tindrà res de tot això, ja que ompliran les seves 32 pàgines esmenant les pífies publicades al diari la setmana anterior.

Després de 120 anys d'història han vist que la secció “Cartes al director” estava greument amenaçada per l'augment desorbitant de la secció “Fe d'errates”. De manera que a partir de la setmana que ve aquesta secció passarà a ser un suplement del mateix diari, que s'anomenarà “Jusgat de Guàrdia”, i on intentaran polir l'edició del diari de la setmana anterior.

Per poder tirar endavant aquest nou suplement es preveu que entrin en plantilla un grup selecte d'estudiants de periodisme, a qui se'ls hi pagarà amb una participació al sorteig de 2 entrades pels Lauren i per un menú al McDonalds.

3 comentaris:

Anonymous ha dit...

Molt bona la iniciativa es de savis reconeixer errors.
Podria ser com a sortida en el primer suplement q hi surtis la BELEN ESTEBAN la princesa del pueblo i ara candidata a la presidencia? Donareu regals?
Jeru

Anonymous ha dit...

Hombre Anònim,
que a Vilanova també tenim la nostra princesa del pueblo! (i també candidata a la presidència!)

Anonymous ha dit...

Harto de tanto catalanismo.
http://www.youtube.com/watch?v=AZxTVuARCt8
Esto es lo que pienso de ustedes.

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution