dissabte, 4 de setembre del 2010

La Pavana als Plens


Després de la brillant idea de recuperar la Pavana pel Vot del Poble, continua la febre de voler instaurar aquest ball solemne en tots els actes institucionals.

La Pavana, aquell ball que només 64 escollits vilanovins poden dansar any rere any, es va recuperar aquesta Festa Major previ als parlaments de les autoritats.
En una estrenada plaça de les neus, que facilita encara més la imatge de l'arribada dels balls i entremesos i que es va decidir tancar-la per popularitzar més la festa, als pocs afortunats que teníem un minúscul angle de visió ens van plantar els gegants just al davant per acabar d'excloure a la població civil d'aquest esperat acte de la Festa Major vilanovina.
Davant l'allau d'aplaudiments espontanis, sorgits dels assistents eufòrics de contemplar LA PAVANA, que van rebre els balladors i el nostre estimat alcalde, la regidoria de cultura vol importar aquest ball a d'altres àmbits institucionals d'igual solemnitat.


L'alcaldia vilanovina, seguint les recomanacions dels “lumbreras” que han vetat el vol del poble als ciutadans devots d'aquesta localitat, ha decidit que La Pavana serà l'acte que donarà inici als Plens Municipals. Així doncs, aquella colla que potencien l'endarreriment de l'edat de jubilació, seguiran perpetuant la seva egolatria ballant cada primer dilluns de mes la Pavana a la sala de plens de Vilanova.

6 comentaris:

Anonymous ha dit...

hola jo soc el ques follava les vostres putes mares al water del gags

Anonymous ha dit...

El senyor Alvarò vol marxar però deixant el camí fet per tornar un cop al mes a la casa gran.
La veritat és que la colla de bastoners prejubilats haurien de fer un pensament, perque un fa certes coses als 20, unes altres als 30 i als 40 però quan ja pases dels 50 el més inteligent és deixar pas al juvent.
Però a tot arreu passen aquestes coses, hi ha gent que li agrada figurar.

Espigall ha dit...

Anònim On: 4 de setembre de 2010 19:11,
hola germà!
Quins records el water del gags eh?

Espigall ha dit...

Anònim | On: 5 de setembre de 2010 1:30,
què descarat fent aquests comentaris!

Les teves afirmacions són contràries a la ideologia VTV!
Continua en l'anonimat si no vols que t'agafin per fer-te un rentat de cervell i comencis a retre culte al tripartit des de Neàpolis.

Neus C. ha dit...

S'ha de ser imbècil i inculte per dir les tonteries que dius. I no m'amago darrere cap àlies, enterat!

Anonymous ha dit...

ui ui ui Neus C.,
sas aquella dita q diu que:
"quien se pica es que ajos come"?

una mica mes d'humor coi!

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution