dilluns, 22 de febrer del 2010

Australopitecs vilanovins

Descobert un grup d’homínids, suposadament extingits fa 1’2 milions d’anys, a la capital del Garraf.

Un grup d’entre 25 i 50 primats, de la família dels homínids i relacionats directament amb l’Homo Antecessor (o Home d’Atapuerca), van ser localitzats fa dues setmanes a la capital del Garraf.
Per motius que encara es desconeixen, el grup es va desviar de la seva ruta de transhumància per endinsar-se cap al centre de Vilanova, causant-hi aldarulls, desperfectes, i més d’un ensurt als ciutadans amb els qui va coincidir.
La comunitat científica, en les seves primeres declaracions, diu estudiar la possibilitat de que haguessin fet cap als carrers principals de la ciutat atrets per la olor dolça de la merenga, ja que els fets van ocórrer durant la tarda de dijous gras.

Diversos científics, domadors d’orangutans i la famosa Sigourney Weaver (de “Gorilas en la niebla”) han vingut a la capital del Garraf per estudiar de prop aquest eslavó perdut de l’evolució humana. Tot i que la majoria defensen la hipòtesi de que, aquesta tribu de proto- humans, ha viscut oculta durant 1 milió d’anys a la vista de “l’homo sapiens”, un petit nucli de científics apunten cap a la involució genètica d’aquests respecte als seus antecessors (“homo sapiens sapiens”). Encara que per confirmar aquesta darrera teoria caldria fer un extens estudi als seus ascendents, cosa que es descarta momentàniament per motius econòmics.

Des de la redacció de l’espigall hem pogut saber que, tot i que la morfologia d’aquests individus és aparentment semblant a la nostra, entre d’altres característiques destaca que la seva capacitat craniana és de 600 cc (en els goril•les oscil•la entre 340 i 750 cc, i en els ximpanzés entre 300 i 500 cc); cosa que explicaria algunes de les situacions viscudes al centre de Vilanova i la Geltrú.

Aquest mateix dissabte, diferents grups animalistes es manifestaran a la Rambla Principal (cruïlla amb el carrer Francesc Macià) per evitar que se’ls tanqui a la gossera; ja que, segons ells, no hi ha espai suficient per conviure-hi pacíficament els animals que ja hi ha i aquest grup de primats.

11 comentaris:

Pere ha dit...

Sou massa bondadosos anomenant-los Australopitecus.
Jo diria que dins l'escala evolutiva estan a un nivell encara més involucionat!

Joan Inglada Roig ha dit...

Parany lingüístic: no insultem els eslavons, habitants d'Eslavònia (Croàcia). Aquesta colla no pertanyen a cap baula (anella de cadena) perduda, són simplement desviats de la línia evolutiva principal corresponent a una variant agressora. El que hauriem d'estudiar tots plegats és la causa d'aquesta desviació. Proposo comparar la capacitat cranial d'aquests bandarres amb la dels que han produït la crisi mundial. Potser tindríem sorpreses.

Jofre ha dit...

Que els dissequin com al negre de Banyoles, a tots 50 amb passamuntanyes i caputxes incloses, i els exposarem al Museu Victor Balaguer al costat de la Nessi. Una bona banda d'animals dignes de ser tancats en una gabia és el que sòn.

Anonymous ha dit...

No s'ha d'arreglar els carrers vilanovins?
Doncs vinga, cadascun amb un pic i una pala, i a suar!

Anonymous ha dit...

Que reparin tot lo trencat, i netejar tot el merde que han fet

Joaquim ha dit...

i com reparen la por que van provocar a dependentes i veïns?
Que ho paguin amb "serveis a la comunitat"!
i els pares també per malcriar-los!

Anonymous ha dit...

però no és pas un problema d'educació, sinó de mancança de capacitats. Què voleu amb tan poca massa encefàlica que deuen tenir?

Caldria practicar-los les teories de Pavlov.

Anonymous ha dit...

a veure si ara l'ajuntament tindrà els ous(mai millor dit!) de posar la setmana blanca enmig del carnaval!
menys celeracions a les escoles i instituts i més disciplina.

Anonymous ha dit...

més mà dura a casa i a les escoles.

Guillem ha dit...

crec que hauriem de sortir dels tòpics sobre l'augment de disciplina. No és només l'escola o la familia la que falla, és tota la societat.

I aquests nanos no són més que un producte que nosaltres mateixos em generat.
Com ho resoldrem?
En un primer moment exercint-los un càstig.
Si, molt bé. Però i què més?
Part del pressupost municipal no va cap al PEC (Projecte Educatiu de Ciutat)? Què hi té a dir en tot aixó?

Espigall ha dit...

El debat al facebook:

http://www.facebook.com/topic.php?uid=127267472675&topic=13009

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution