Descobert un grup d’homínids, suposadament extingits fa 1’2 milions d’anys, a la capital del Garraf.
Un grup d’entre 25 i 50 primats, de la família dels homínids i relacionats directament amb l’Homo Antecessor (o Home d’Atapuerca), van ser localitzats fa dues setmanes a la capital del Garraf.
Per motius que encara es desconeixen, el grup es va desviar de la seva ruta de transhumància per endinsar-se cap al centre de Vilanova, causant-hi aldarulls, desperfectes, i més d’un ensurt als ciutadans amb els qui va coincidir.
La comunitat científica, en les seves primeres declaracions, diu estudiar la possibilitat de que haguessin fet cap als carrers principals de la ciutat atrets per la olor dolça de la merenga, ja que els fets van ocórrer durant la tarda de dijous gras.
Diversos científics, domadors d’orangutans i la famosa Sigourney Weaver (de “Gorilas en la niebla”) han vingut a la capital del Garraf per estudiar de prop aquest eslavó perdut de l’evolució humana. Tot i que la majoria defensen la hipòtesi de que, aquesta tribu de proto- humans, ha viscut oculta durant 1 milió d’anys a la vista de “l’homo sapiens”, un petit nucli de científics apunten cap a la involució genètica d’aquests respecte als seus antecessors (“homo sapiens sapiens”). Encara que per confirmar aquesta darrera teoria caldria fer un extens estudi als seus ascendents, cosa que es descarta momentàniament per motius econòmics.
Des de la redacció de l’espigall hem pogut saber que, tot i que la morfologia d’aquests individus és aparentment semblant a la nostra, entre d’altres característiques destaca que la seva capacitat craniana és de 600 cc (en els goril•les oscil•la entre 340 i 750 cc, i en els ximpanzés entre 300 i 500 cc); cosa que explicaria algunes de les situacions viscudes al centre de Vilanova i la Geltrú.
Aquest mateix dissabte, diferents grups animalistes es manifestaran a la Rambla Principal (cruïlla amb el carrer Francesc Macià) per evitar que se’ls tanqui a la gossera; ja que, segons ells, no hi ha espai suficient per conviure-hi pacíficament els animals que ja hi ha i aquest grup de primats.
11 comentaris:
Sou massa bondadosos anomenant-los Australopitecus.
Jo diria que dins l'escala evolutiva estan a un nivell encara més involucionat!
Parany lingüístic: no insultem els eslavons, habitants d'Eslavònia (Croàcia). Aquesta colla no pertanyen a cap baula (anella de cadena) perduda, són simplement desviats de la línia evolutiva principal corresponent a una variant agressora. El que hauriem d'estudiar tots plegats és la causa d'aquesta desviació. Proposo comparar la capacitat cranial d'aquests bandarres amb la dels que han produït la crisi mundial. Potser tindríem sorpreses.
Que els dissequin com al negre de Banyoles, a tots 50 amb passamuntanyes i caputxes incloses, i els exposarem al Museu Victor Balaguer al costat de la Nessi. Una bona banda d'animals dignes de ser tancats en una gabia és el que sòn.
No s'ha d'arreglar els carrers vilanovins?
Doncs vinga, cadascun amb un pic i una pala, i a suar!
Que reparin tot lo trencat, i netejar tot el merde que han fet
i com reparen la por que van provocar a dependentes i veïns?
Que ho paguin amb "serveis a la comunitat"!
i els pares també per malcriar-los!
però no és pas un problema d'educació, sinó de mancança de capacitats. Què voleu amb tan poca massa encefàlica que deuen tenir?
Caldria practicar-los les teories de Pavlov.
a veure si ara l'ajuntament tindrà els ous(mai millor dit!) de posar la setmana blanca enmig del carnaval!
menys celeracions a les escoles i instituts i més disciplina.
més mà dura a casa i a les escoles.
crec que hauriem de sortir dels tòpics sobre l'augment de disciplina. No és només l'escola o la familia la que falla, és tota la societat.
I aquests nanos no són més que un producte que nosaltres mateixos em generat.
Com ho resoldrem?
En un primer moment exercint-los un càstig.
Si, molt bé. Però i què més?
Part del pressupost municipal no va cap al PEC (Projecte Educatiu de Ciutat)? Què hi té a dir en tot aixó?
El debat al facebook:
http://www.facebook.com/topic.php?uid=127267472675&topic=13009
Publica un comentari a l'entrada