dijous, 18 de febrer de 2010

Pixing a la Geltrú

Una brigada de veïns ha iniciat una campanya per millorar les incontrolables miccions nocturnes al barri.Els veïns de la Geltrú, farts de trobar-se els carrers plens d'orinades, vomitades i altres substàncies corpòries (algunes no tan líquides) en finalitzar els caps de setmana i festius, han decidit organitzar-se per posar-hi remei.


Per una banda ja han començat amb la instal·lació d'un seguit de wc públics a cadascun dels llocs emblemàtics on els incívics conciutadans dipositen els seus orins,
i per altre banda, com a segona mesura d'aquest pla, una brigada de veïns de la Geltrú patrullaran per tot el barri, controlant a aquelles persones que han abusat de les drogues, tot ajudant-les a desplaçar-se fins als wc públics per fer-hi les seves necessitats sense embrutar els carrers.


Per fer més eficient la seva tasca, aquest grup de voluntaris estan realitzant un curs de primers auxilis on aprendran a aguantar correctament el cap d'una persona que està vomitant, o el penis d'un borratxo per esquitxar la mínima superfície possible.


Al mateix temps al facebook s'ha creat un grup per poder reclutar "brigadistes pixings", i on es poden penjar fotos de propostes on posar wc.

6 comentaris:

juan ha dit...

Hay que acabar con esos litros y litros de liquido que llenan nuestras calles!. Estoy de acuerdo, ademas hoy mismo me comprare un mocho y saldre esta noche...
un saludo juan

Anonymous ha dit...

si és la "lali" qui m'ha d'aguantar el penis, jo prometo no tornar-me a emborratxar mai més!

Anonymous ha dit...

seria més pràctic omplir els carrers de cubells!

Anonymous ha dit...

manifestació en contra dels veïns torracollons!
volem una zona d'oci nocturn com cal i no amanida amb 4 pellsfines!
Si no podeu dormir, veniu de festa amb nosaltres!

CRÒNIQUES VILANOVINES ha dit...

Anem a pixar tots a sitges?

Anonymous ha dit...

si home!
la meva orina és massa valuosa!

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution