divendres, 30 d’octubre del 2009

L’estudi a estudi

Una comissió ciutadana farà un estudi sobre l’estudi de Foment sobre el soterrament de la via del tren.

Agnès Tudi, Vilanova i la Geltrú.


Foment té previst fer un estudi sobre la viabilitat de soterrar la via de tren en el seu pas pel centre de la ciutat.

Però ja que el cost de soterrament de la via seria molt elevat, el cost de l’estudi sobre el soterrament també. Per tant l’ajuntament ha creat una comissió a través d’un procés de participació ciutadana, amb l’encàrrec de fer un estudi sobre la viabilitat de fer un estudi sobre la viabilitat de soterrar la via del tren.

Previ a la creació d’aquesta comissió es va fer un estudi sobre la viabilitat de fer un estudi sobre l’estudi del soterrament.

Des de la redacció de l’ESPIGALL, davant aquest allau d’estudis, també hem fet un estudi sobre la viabilitat de fer una notícia sobre l’estudi de l’estudi de l’estudi de la viabilitat de soterrar la via; i finalment hem decidit publicar-ho.

4 comentaris:

Anonymous ha dit...

estudiaré si estudiar posar un comentari ...

Anonymous ha dit...

EN VEZ DE HACER TANTAS COSAS DE RENFE Y TANTA TONTERIAS,PODRIAN DAR TRABAJO A MILES DE PERSONAS QUE ESTAN SIN TRABAJO,Y HACER MAS PISOS DE PROTECCION OFICIAL PARA LA GENTE JOVEN,CON MINUSVALIA.
Y HACER MAS TRENES ADAPTADOS QUE POR DESGRACIA AQUI EN VILANOVA SOMOS LA PEOR CIUDAD QUE NO TENEMOS TRENES ADAPTADOS PARA PERSONAS
CON DISCAPACIDAD.

Filadelfia ha dit...

si costa tant fer-lo soterrat, que el facin enlairat com a Philadelphia!
segur que d'aquesta manera innovem com a ciutat. Espero que no ho vegi l'il·lustríssim alcalde a veure si ho durà a terme de debò!

Anonymous ha dit...

Si, és necessari sotarral o enlairal, ja que la via la van fer massa propera al mar i no van preveure que trenca la ciutat. Si és car, que surtin els diners, que en algún lloc deuen estar... Vilanova?
No tenim hospitals per tota la ciutat, ni centres geriatrics correctes ni cap mena de serveis dels realment útils i ara en plena crisi es posen a baixar la plaça de les Neus, o potser la deixan a punt per que quedi d'estació pel proper sotarrament del tren?

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution