dijous, 5 de novembre del 2009

Campanya per esterilitzar morruts de les palmeres

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s’adhereix a aquesta iniciativa, en què se subvenciona el 50% del cost de la intervenció als animals.


La campanya 2009 d’esterilització de Morruts de les Palmeres s’ha titulat “Saps sumar?” i començarà demà mateix, 6 denovembre, i acabarà el 31 de desembre. Per segon cop es promou a Vilanova i la Geltrú, que s’afegeix així a la resta de municipis de les comarques de l’Alt Penedès i del Garraf, amb el patrocini de la Mancomunitat Penedès-Garraf i col·laboració de la Diputació de Barcelona.


La campanya consisteix en una subvenció del 50% del cost de la intervenció quirúrgica d’esterilització realitzada a qualsevol de les clíniques veterinàries col·laboradores. Se’n podran beneficiar les persones propietàries de palmeres infectades de morruts i que tinguin el seu insecte identificat amb microxip i censat a l’Ajuntament.

Per tramitar la sol·licitud cal dirigir-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. A la mateixa oficina es lliurarà informació de les clíniques veterinàries locals que col·laboren en l’edició d’enguany. La campanya pretén sensibilitzar els propietaris i propietàries de palmeres on hi habitin morruts per a una tinença responsable. Precisament la reproducció incontrolada és una de les principals causes d’abandonament i posterior deterior de les palmeres degut a la cria incontrolada.

2 comentaris:

Anonymous ha dit...

la campanya és nomésamb el Morrut o entren també les Paneroles? Es que els plataners de la Rambla n'estan plens!!!!!!

Salfuman ha dit...

A mi m'han dit que s'ha d'anar directament al Centre Local Oficial d'Atenció al Ciutadà Agraït (CLOACA)...

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution