diumenge, 22 de novembre de 2009

Nou Nadal Ecosocialista

A falta d'un mes pel Nadal, ens arriba aquesta nova proposta ecosocialista via mail.

Iu Forn, Periodista

Queda prohibit el Nadal

La conselleria de Sostenibilitat Sostenible ha decidit:

  1. El 25 de desembre serà anomenat, oficialment, Dia del Solstici d’Hivern i la Celebració del Naixement del Sol.

  2. El pessebre és dirà ara Representació d’Escenes Quotidianes No Urbanes. La presència de figuretes haurà de ser paritària. L’Àngel anunciador no podrà aparèixer a més de 80 per hora. A la Mare de Déu i a Sant Josep se’ls aplica la llei de successions contra els rics i els poderosos i res d’establia, a parir a la via. El Nen Jesús serà la nena Jesusa.

  3. S’eliminen els llums nadalencs i s’apagarà la resta d’il·luminació com a mesura d’entristiment global.

  4. Els 3 Reis Mags i les 3 Reines Magues seran l’heterosexual, l’homosexual i el transsexual. Es crea la figura d’un quart Rei i una quarta Reina bisexuals. L’Estel de Betlem es canvia per una imatge del Subcomandante Marcos. La Cavalcada se celebrarà per Halloween, que és quan els nens hauran de disfressar-se ja que el Carnaval desapareix del febrer per no coincidir amb la Setmana Blanca.

  5. El tortell de Reis i Reines serà substituït per un falafel amb sorpresa. La sorpresa haurà de ser una autentica merda, no fos cas que el nens tinguessin alguna mena d’alegria o d’il·lusió.

  6. El Pare Noel es manté igual, però arriba en bicicleta per evitar l’explotació animal dels pobres rens.

  7. La Missa del Gall s’anomenarà del Xai i s’hi sacrificarà aquest animal en direcció a Pamplona.

  8. S’elimina el cagatió per apologia de la violència.

  9. El vesc, la ponsètia, el boix grèvol i l’arbre de Nadal seran substituïts per plantes de marihuana que, en ser fumades, permetran cantar “que guai que està la maria, fum, fum fum”.

  10. el dinar de Nadal serà vegetarià i no transgènic. Els ingredients hauran de comprar-se en una botiga de comerç just. Queden prohibits el vi i el cava i serà obligatori beure sucs baixos en calories.

Amén... o no.

1 comentaris:

Anonymous ha dit...

Això si... el que no pot desaparéixer són els canalons: pura apologia del reciclatge (de la carn d'olla del dia anterior).

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution