dissabte, 25 de juny del 2011

Per Sant Joan, primer els de casa

Plataforma per Catalunya de Vilanova i la Geltrú engega una nova campanya enfocada exclusivament per la Revetlla de Sant Joan.

Veient el caos circulatori i la massificació, dels darrers anys, que provoca el fet de que centenars de persones vulguin celebrar la revetlla de Sant Joan al litoral vilanoví, el partit xenòfob Plataforma per Catalunya impulsarà una campanya per regularitzar la immigració a les platges de Vilanova i la Geltrú.
“Diferents col·lectius de la ciutat han mostrat el seu malestar al no poder gaudir de la revetlla a la platja per l'excés d'immigració provinent de les comarques de l'interior” assegura el sr. Vellalta, “i és responsabilitat dels polítics assegurar el benestar dels nostres conciutadans” sentencia.


És per aquests motius que Plataforma per Catalunya proposarà un seguit de mesures de control dels fluxos migratoris nocturns del solstici d'estiu. De moment encara estan treballant en la proposta que presentaran al proper ple municipal, però les primeres idees són:
- Caldrà presentar el certificat d'empadronament per poder accedir a les platges.
- En cas de que no estar empadronat, es podrà accedir amb el certificat d'arrelament vilanoví i el contracte de feina en una empresa d'origen o amb seu a la ciutat.
- Cada hora hi hauran redades policials a la platja.
- La gent descoberta sense documentació serà deportada als límits del terme municipal, on es crearà un camp de refugiats ambientat en el litoral vilanoví: s'hi plantaran 4 margallons, 2 palmeres amb morruts inclosos, una mica de sorra, i un bassal amb aigua salada.
- Qui encobreixi a un “sense papers” serà deportat als jardins de la Torre d'Enveja, i si vol tornar a la platja haurà de fer-ho caminant.
- Els coets que es llençaran hauran de ser creats a Vilanova i la Geltrú i comprats en una botiga de la mateixa localitat.
- Estarà prohibit llençar “xinos”, però no “piules”.
- ...

La campanya s'iniciarà en els propers mesos d'estiu, i finalitzarà durant la Revetlla de Sant Joan del 2012, moment en que es preveu que s'apliquin les mesures proposades pel partit del sr. Gerard Vellalta.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution