diumenge, 10 de juny de 2012

Eurovegas a l’Ortoll

El sr. Adelson intentarà convèncer als membres de la CUP per instal·lar el “macro complex d’esbarjo familiar” a la capital del Garraf.Després de recuperar-se de les irritacions a les natges provocades per les llengüetades del sr. Mas i la sra. Agirre, el magnat Xeldon Adelson viatjava d’incògnit, des de El Prat de Llobregat fins a Marina d’Or, per poder conèixer les costums d’aquest nostre estat en vies de desenvolupament.

En creuar Vilanova i la Geltrú va trobar-se un paqui que li va oferir un paquet de Kleanex i, a partir de la conversa sorgida del moment, el sr. Adelson va conèixer de primera mà la situació de l’Ortoll.


És en aquest moment quan va iniciar les converses amb la nostra alcaldessa i les diferents forces polítiques de la ciutat. Mitjançant un altre procés participatiu, s’ha generat una primera maqueta del que seria aquest complex d’oci.


Segons les seves pròpies paraules, la sra. Lloveras ha mostrat el seu entusiasme en” aconseguir la disminució de l’ obsessió de l’Assemblea de la CUP en aquest tros de terra” i així “poder vendre sense entrebancs” les diferents parcel·les que les seves amistats van comprar ja fa anys per poder-ne especular.

Els ecotaurins d‘Iniciativa, han acceptat no posar través al projecte a canvi de que s’hi instal·li una plaça de toros i, durant la Festa Major de la ciutat, s’hi pugui celebrar una cursa de braus. Els PoPulars, per la seva banda, només demanen que a la retolació dels lavabos dels hotels hi posi “Servicio”.

Qui ha posat més través al projecte ha sigut en Quim Arrugat amb la seva dèria de les zones verdes i d’esbarjo a la ciutat. Però sembla ser que el sr. Adelson ha acceptat totes les demandes i aquesta mateixa setmana han presentat la primera part del projecte amb l’equip de govern.

Gràcies a aquest nou impuls econòmic a la ciutat, el Paqui dels Kleanex ha entrat a la regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament de la ciutat, de la mà d’en Gerard Auxili.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Auxili!

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution