dilluns, 11 de juliol del 2011

Iolanda Sanchez premiada


El comitè organitzador dels Premis Coherència Política ha decidit atorgar a Iolanda Sanchez el guardó més alt d'aquest 2011.

Que en el passat ple vilanoví, la cap de llista d'ICV-EUiA (d'esquerres i ecologistes de debó) votés a favor de maltractar vaquilles al barri de la Collada, ha sigut la última i irrefutable mostra de coherència política, ètica i moral; motiu pel qual en breu rebrà aquest prestigiós guardó.

A continuació us mostrem algunes de les proves que el jurat ha fet servir per decantar-se cap a aquesta candidatura:

  1. ICV ratifica la prohibició de les curses de braus i demana també la dels correbous. iniciativa.cat 06/07/2011.

  2. "Fem política perquè tenim valors" @ICVilanova

  3. "A Catalunya tenim una de les lleis més avançades en la protecció dels animals i són els municipis, en un primer terme, els responsables d’aplicar-la i desenvolupar-la. Des dels municipis s’acaben gestionant la majoria de problemàtiques relacionades amb els animals i la defensa dels drets d’aquests" Eleccions municipals 2011. Programa marc d'ICV. Defensa dels animals. Pàgina 112.

  4. "Per a ICV-EUiA-EPM la protecció i defensa dels animals és una prioritat."Eleccions municipals 2011. Programa marc d'ICV. Defensa dels animals. Pàgina 113.

  5. "Redactarem ordenances estrictes sobre la protecció i la defensa dels animals, i en garantirem el compliment." Eleccions municipals 2011. Programa marc d'ICV. Defensa dels animals. Proposta n.6. Pàgina 113.

  6. "Tindrem un compromís ferm i decidit en la prohibició de l’ús d'animals en espectacles i festes populars que impliquin degradació, patiment, tortura o mort, en especial els correbous capllaçats i envolats." Eleccions municipals 2011. Programa marc d'ICV. Defensa dels animals. Proposta n.8. Pàgina 113.

  7. ICV lamenta la incoherència de CiU, PSC i ERC en la votació per blindar els correbou. iniciativa.cat 22/09/2010

  8. ICV vota en bloc per l’abolició de les curses de braus a Catalunya iniciativa.cat 28/07/2010


Després dels grans vincles d'amistat que Iolanda Sanchez ja tenia amb les paneroles, escarabats morruts, els gats i els gossos de la comarca, ara s'hi afegeixen els braus i les vaquilles. I degut a aquesta mostra increxendo de tendresa vers els animals, sembla ser que iniciarà la seva candidatura cap a poder rebre el Premi Dalai-lama, que es lliura a persones que han dut a terme una lluita fervorosa per la cura i els drets dels animals.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

D'esquerres, ecologistes... i taurins de debó!

Anònim ha dit...

Totalment Vergonyos...Fa ja uns anys Altarriba ens varem personar a la plaça i van fer moltes fotos (davant les mirades de pocs amics d'un munt de gent), la presidencia amb peinetes i a la plaça algu brutos pegant patades (molt pocs) informe del 2002
http://www.altarribagarrafpenedes.org/index.php?option=com_content&view=article&id=84%3Aactivitat-taurina-a-vilanova&catid=51%3Aprojectes-en-actiu&Itemid=93&lang=es

Anònim ha dit...

Algú ens podria explicar què carai passa a ICV de Vilanova? Quina mena d'endogàmia hi ha? Qui se n'aprofita? Aquestes postures obeeixen al seu ideari polític (?) o a interessos personals? No ens mereixem una mica d'informació? Gràcies

Anònim ha dit...

És vergonyós! Patètic!

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution