dimecres, 22 de juny del 2011

Gerard Figueras rebrà classes d’en Son Goku


Després de la última multa de trànsit, el president de les JNC ha decidit aprendre la tècnica del canvi de lloc instantani, originària del planeta Yadrat.

Degut a les limitacions espacio- temporals del nostre univers, els nostres polítics no poden desenvolupar al 100% les funcions de tots els càrrecs públics que, amb avarícia, volen ocupar.
Un exemple recent és el del diputat vilanoví Gerard Figueras que, en comptes de delegar funcions o deixar algun dels seus càrrecs, va intentar vulnerar la llei física de la velocitat. Però aquest intent transgressor li va sortir malament al enxampar-lo una patrulla dels Mossos i descobrir, al mateix temps, que conduïa sense punts.
El sr. Figueras va excusar-se amb la manca de temps i la distància a recórrer, motiu pel qual superava en més de 50km/h la velocitat permesa; i en que els punts del carnet els havia canviat per una Minipimer, per poder fer dieta i així poder anar més ràpid.

Però sembla ser que la premissa de que “quien mucho abarca, poco aprieta” no l’ha acabat d’entendre, i ha decidit aprendre la famosa tècnica emprada per Son Goku: el canvi de lloc instantani. D'aquesta manera ja no li caldrà fer perillar la vida dels seus conciutadans anant a velocitats esperpèntiques, sinó que amb qüestió de segons canviarà d'un lloc a l'altre. En un primer moment, la intenció del sr. Figueras era la de desplaçar-se fins al Planeta Yadrad, lloc d’origen d’aquesta tècnica, però degut a les limitacions de velocitat en el trànsit inter-espacial, ha optat per adreçar-se a la seu de la Corporació Capsula, on rebrà classes del mestre de les arts marcials Son Goku.


El sr. Figueras ja ha anunciat que un cop aprengui la tècnica, es plantejarà, amb il·l·l·lusió, crear l’Associació Catalana del Canvi de Lloc Instantani.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

És bona la broma, però no oblidem que el tema és seriós que és una doble infracció, delicte penal a més...el sr.Figueras diu que farà el cursos que s'hagi de fer per recuperar els punts i donar un bon exemple de civisme...per favor! farà els cursos com tothom i l'exemple de civisme es dóna essent cívic de debò.

Anònim ha dit...

Aquesta historia no ès la pitjor d'aquest subjecte, que algùn periodista tiri d'emeroteca i refresqui el conflicte que va tenir fa dos o tres messos amb un policia local! sobreexcedin-se en le seves funcions (i pixant fora de test) va a arribar a amenassa l'agent amb deixar-lo sense feina!! Figueras set veu d'una hora lluny....! Auxili haurìem de demanar la ciudadania amb calanya com aquesta corrent per les nostres institucions, engrossant la seva butxaca i el seu ego encara mèsª!

Anònim ha dit...

Per cert, heu vist el seu mur de Facebook, on tots tret d'un amic tothom li treu molt de ferro al asumpte, l'anima i el dona suport?

Anònim ha dit...

si a passat aixo es per que tenim un patriota que es passa les 24 hores del dia fen feina pel pais i per la seva gent trepitjant territori,les teves disculpes t'honoren company //*//

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution