dijous, 1 d’abril de 2010

Analisi del Butlletí de l'Ajuntament


Ja que )VNG( fa +x nosaltres, l'Ajuntament ens manté informats amb un rigorós butlletí electrònic setmanal de rigorosa actualitat.
Aquest vindria a ser el mateix que llegir el Vilanova Digital, amb la única diferència que els i les amants del vinagre no podem deixar-hi comentaris picants, no sigui que al consistori li cogui massa haver de llegir la opinió amb voluntat desinteressada de millora de part de la seva estimada ciutadania.

És d'agrair doncs que setmanalment puguem disposar d'informació actualitzada del que passa a la nostra ciutat.

Analitzem però el d'aquesta setmana, ja que hi han dos aspectes que a la redacció de l'Espigall ens han causat estupefacció:

El primer seria l'apartat dels “Temes desacats”, on podem comprovar electrònicament la situació laboral de la nostra ciutat ja que la pàgina d'Ofertes de Treball de l'Ajuntament no existeix! Fixeu-vos si és difícil trobar feina avui en dia que ni el butlletí electrònic és capaç de trobar-ne.

I el segon motiu perla creació d'aquest article és el nivell d'actualització de l'opinió dels nostres partits polítics.
  • La Miriam Espinàs, del PSC, ens parla evidentment d'educació, i fa mostra de la seva intel·ligència no posant data a l'article, però veient els anteriors podem deduir amb facilitat que és del maig de 2009.

  • El grup municipal de CiU creu profundament en la necessitat de potenciar la Fira de Novembre com a motor econòmic i de promoció de la CIUtat . Tant és així que han decidit mantenir el seu article d'opinió de forma perpètua.

  • El Partir Popular és el grup municipal que més ens manté actualitzats amb la seva opinió. L'últim escrit data del 17 de febrer. Fa 1 mes i mig. Està prou bé per ser un apartat d'un butlletí que s'actualitza setmanalment.

  • El post d'ICV-EUiA es titula “la darrera pedalada a Vilanova”, però per la data d'aquest (11 de novembre) no sabem si es refereixen a la setmana de la mobilitat sostenible o, de forma subliminal, sentencien que no tornaran a escriure al Butlletí electrònic de l'Ajuntament.

  • ERC ens cita els eixos del seu Pla Lacal de Joventut. Ens preguntem però sobre l'apropament als joves que pretenen si fa 8 mesos que no actualitzen la seva opinió...

  • I per acabar, la CUP. Qui, amb un article del maig de 2009 ens vol deixar clar que si algun dia arriben a decidir quelcom al consistori, l'entitat Desperta! serà per ells el mateix que la Medusa a l'actual govern.

Des d'aquí els animem a tots a realitzar un curs (gratuït eh!) sobre la participació a la blogsfera i com estar al dia a través del que s'anomena web 2.0.

Accedir a l'últim butlletí de l'Ajuntament de VNG (aquí)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution