dijous, 25 de març del 2010

Manifestació de nuesa religiosa

Davant la injustícia de que l’exhibicionisme de Conde Lequio o de Dinio sigui motiu d’enaltiment mediàtic, i que el d’un capellà motiu de denúncia i rebuig, el bisbat de Mataró ha decidit convocar una manifestació nudista a la platja de Sant Pol.


Quin problema hi ha en que una persona d’església practiqui nudisme?” pregunta mossèn Benito Camelas, delegat del naturisme del bisbat de Mataró. “Quants sants han practicat el que es podria considerar exhibicionisme per predicar la senzilles?”, “Jesús va néixer i va morir nu”, insisteix.

Confessa Mn. Benito que no deixa de sorprendre el rebombori generat per la denúncia del suposat exhibicionisme d’un capellà de St. Pol, quan el mateix acte realitzar per personatges de la Premsa Rosa crea exaltació i un augment desmesurat de les visites a les webs on estan penjades les fotografies.

El delegat del bisbat, president també de la delegació catalana de Cristians Naturistes, ha convocat una manifestació nudista a la platja de Sant pol el proper 10 d’abril. La peculiaritat de la manifestació serà que la marxa l’encapçalaran més d’un centenar de capellans i monges provinents de diversos punts de Catalunya que, tal i com Déu els va dur al món, reivindicaran el seu dret a practicar el nudisme.

Per altre banda, Mossèn Benito també ha explicat que s’han iniciat els tràmits per declarar Sant Pol (Sant Pau) patró del naturisme i del nudisme.

Segueix la campanya al facebook per la patronificació de Sant Pol, i pel dret a la nuesa dels capellans “A l’església, més picarols i menys campanes”.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution