dimarts, 1 de desembre del 2009

La Rambla s'omple de llums

La resta de comerços de la Rambla Principal s'apunten a la moda d'anunciar-se lluminosament.

l'Espigall digital. Vilanova i la Geltrú.


Els vilanovins ens pensàvem que no es podia atemptar contra les cases de la rambla reconegudes com a patrimoni cultural de la ciutat. Però davant la impunitat de la Bristish School al anunciar-se amb un rètol lluminós al vell mig de la seva façana, diversos comerços han seguit aquesta moda tan ridícula.

D'aquesta manera, si un dia al vespre ens passegem de la plaça de les Neus direcció baix a mar, trobarem rètols lluminosos anunciant patates fregides, pericures al 50%, les últimes estrenes del Bosc, esmorzars a 3 euros, sostenidors a 3x2, les activitats de la Gran Penya, i fins i tot els amics d'en Karim volen posar una pintada lluminosa a l'antic estanquet okupat exigint la seva absolució.

Fa poc que ha arribat a la nostre redacció la iniciativa d'un grup de ciutadans que, al no poder pagar-se un viatge per celebrar el Cap d'Any al Roquefeler Center de New York, han decidit brindar pel Nou Any 2010 davant de la façana de la British School. (iniciativa al facebook)

9 comentaris:

Anonymous ha dit...

Bona la vostra ironia, bona!

Anonymous ha dit...

NO ES PODRIA DEMANDAR JA QUE ES PATRIMONI HISTÒRIC DE LA CIUTATA I EN TEORIA NO ES POT TOCAR

Anonymous ha dit...

doncs l'ajuntament que actui i s'obri un expedient

Little_Habana ha dit...

Això amb pals i unes quantes pedres es sol·luciona!

Joan Egea Isern ha dit...

Aixo vol dir que l´Ajuntament no fa be els deuras que si fa cumplir a altres llocs de la vila.

Anonymous ha dit...

A mi em sembla bbe, ja k li dona molta vida per la nit, k sembla k stigui morta vilanova ala nit! k sigui patrimoni o no, las cosas an de renovar i donar noves imatges, si no, mireu la plaça del torito de Teruel! una de les places mes famoses de Aragó i en el terra hi han ficat fosforescents blaus k li donen molta vida i kda genial!
Adeu i que vagi molt be

Anonymous ha dit...

la veritat que la "plaza del torico" a teruel es una pasada. tens tota la rao

Anonymous ha dit...

Rètol de la British school il•legal i molest.

1.- no han demanat permís per instal•lar-lo.
2.- encara que ho facin és il•legalitzable, dons no compleix la normativa municipal cap dels dos rètols que tenen al balcó.
3.- tenen varies denuncies interposades.
4.- en el mes de setembre l’ajuntament els va enviar una ordre de retirada del rètol, expedient 42/09, és de domini públic, ho podeu comprovar.
5.- aquest tema ja va sortir al diari de Vilanova en el mes d’octubre i el regidor d’urbanisme Sr. Martorell, va dir el que he esmentat abans. El diari es va equivocar de títol, “ Polèmica per un rètol instal•lat a la rambla “, per mi el títol ès “ rètol il•legal ....” i va donar molt més espai per que els de la British s’expliquessin, que no els comentaris del veïns afectats, potser és que són clients del Diari?
6.- si aquest és el respecte que te aquesta escola pel nostre poble passant-se les mínimes normes de convivència pel forro, rient-se de tots nosaltres a la cara i sense amagar-se, no imagino el respecte que te pels seus alumnes.

Anonymous ha dit...

és evident que hi ha millors maneres d'anunciar-se, tenen molt males maneres i molt mal gust. que el treguin d'una vegada i si tant els agrada que el posin al menjador de casa seva.

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution