dilluns, 20 de juliol del 2009

Col·laboracions

Vols publicar les teves notícies a l’Espigall Digital?

És ben senzill, envia la teva col·laboració a espigall [garrofa] ymail.com i des de la redacció de l’Espigall decidirem si la publiquem o l’enviem directament a l’spam.

ALGUNES NORMES:

- Les col·laboracions no haurien d'ocupar gaire, ja que els nostres lectors són fidels a la premissa “lo breve, si es bueno, dos veces breve”.

- Solament s'admeten col·laboracions originals. Per a copiar ja podem fer-ho nosaltres.

- No s'admeten comentaris racistes, integristes, multiculturalistes, i de naturalesa semblant.

- Respecte a la política, religió, bar, moviment associatiu, o qualsevol opció triada lliurement per la gent, podeu opinar el que us vingui en gana.

1 comentaris:

Anonymous ha dit...

Un estudi secret, a l'ampar de l'Institut Suec de Geriatria demostra que masturbar els ancians millora la seva qualitat de vida. Segons l'estudi del que no s'han revelat encara tots els detalls -espermem que no ho facin- basat en anteriors aproximacions com ara que donar-los pernil pota negre, un gotet de vermut cada migdia i una cigarreta a mitja tarda els feia donar bons resultats en els anàlisi, s'ha comprobat manualment que la població sotmesa a prova ha viscut igual que la resta, però han mort amb cara de satisfets. Es desconeixen encara les repercussions que poden tenir en la cura dels nostres grans aquestes descoverdes.

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution